Hvor å fjerne et tre som falt på en skur

February 25

Hvor å fjerne et tre som falt på en skur

Siste stormen var en dårlig en, og i kjølvannet har en av din landskapsarbeid trees falt på en skur. Din prioritet nå er å rydde opp skaden. En profesjonell kan vanligvis belaste hundrevis eller tusenvis av dollar. Men hvis dette er din prisklasse, du kan se på fjerne treet selv. Fjerne et tre er en arbeidskraft intensiv og potensielt farlig aktivitet. Ta alle de riktige sikkerhetsforanstaltninger før du fjerner treet.

Instruksjoner

•Assess omfanget av skaden å avgjøre hvis du kan trygt fjerne treet selv. Hvis skjulet er skadet repareres og kan falle, eller treet har falt i kraftledninger, bør du ikke forsøke å fjerne treet selv. Dermed kan forårsake rusk å falle på deg. Koble strøm til å kaste ved nedleggelse strømbryteren. Sette på alle nødvendige sikkerhetsutstyr inkludert Lukk toed skinnsko, bomull lerret bukser og Langermede skjorter, solid hansker, vernebriller og en vanskelig lue.

•Fjern alle rester rundt treet før treet. Fei opp falne glass og tre Splinter med en kost og overføre dem til søppelbøtten med en støv-pan.

•Lean en stige mot en sikre resten som taket av bod å kutte treet i biter. Aldri prøve å kutte deler av treet over hodet. Dermed kan forårsake rusk å fly i ansiktet eller lande på hodet. Hvis du bruker en motorsag, kan kutte over hodet også føre til at du mister kontroll og muligens slippe så på hodet, ansikt eller halsen.

•Fjern mindre lemmer først med en gren lopper og bære dem bort. Skjær større lemmer med hånd så, pole så eller kjedesagen slik at de står jevnt med treet. Start øverst i grenen og kutte nedover for å unngå bindende sagblad. Bære lemmer unna sakte. Aldri bære lemmer ned ladder slik at du ikke mister din saldo.

•Skjære i bagasjerommet eller lemmer som ikke jevnt støttes ved to skiver. Skjær oppover i tre fra bunnen en tredjedel av veien gjennom treet. Deretter stykke nedover for å møte det første kuttet. Dette vil bryte treet i to uten å binde bladet.