Hvor å fjerne en stakk Deadbolt

November 3

Hvor å fjerne en stakk Deadbolt

Deadbolts er utformet for å være mer sikker enn en vanlig lås og enten opererer med en nøkkel eller bare ved en knute på innsiden av døren. Hvis deadbolt er gammel, den mislykkes og sitter fast i enten låst eller ulåst posisjon. Rette for en fast deadbolt er å fjerne det helt fra døren og erstatte den med en ny deadbolt som fungerer riktig.

Instruksjoner

•Look på deadbolt fra innsiden av døren og finne de to skruene som holder den på plass. Fjern skruene. I noen tilfeller må du lirke av en sirkulær dekket med en skrutrekker til skruene.

•Grasp frontplaten av deadbolt og trekke den fra døren. Hvis nødvendig, kan du sette inn skrutrekkeren under frontplaten å lette fjerning.

•Åpne døren litt, eller gå til den andre siden hvis det er fast i lukket posisjon. Forstå ytre deadbolt dekselet og trekke den av. Ytre dekselet inneholder ikke skruer eller andre vedlegg metoden.

•Walk tilbake til innsiden av døren og ser inn i hullet etter at du har fjernet deadbolt. Finn en liten sirkel av plast eller metall i midten og sette inn en skrutrekker gjennom. Skyv sirkelen mot døren med fast kraft trekke deadbolt samlingen av dørkarmen. Denne steg er bare krevde hvis din deadbolt er fast i låst posisjon.

•Look på kanten av døren, og Finn de to skruene på rektangulære deadbolt tallerkenen. Skru ut skruene med en skrutrekker, og deretter trekke ut deadbolt fra døren.