Hvor å fjerne en Sidepanel på en elektrisk utvalg

August 28

Feilsøke en elektrisk området noen ganger innebærer demontere kabinettet. Dør hengsler, elektronisk spark modul og andre elektriske komponenter er lett tilgjengelig via enhetens sidepanelet. Fjerne en Sidepanel på en elektrisk utvalg er et spørsmål om å finne beholde skruene. Demontering prosessen er vanligvis det samme blant produsenter med forskjellene blir plasseringen og antall skruer siden i stedet.

Instruksjoner

•Trekk ut bunnen redskap skuffen. Noen skuffer vil trekke ut, mens andre kan ha hendlene på skyve skinnen på siden av skuffen. Skyve en og motsatt spaken ned med tommelen og dra skuffen utenfor elektrisk område.

•Shine en lommelykt inne i skuffen hulrom og finne plug slutten av strømledningen. Koble strømledningen fra stikkontakten. Spør en venn for å dra elektriske området fra counter området. Skyv området mot veggen først og tilt baksiden av enheten frem. Dette frigir baksiden ben fra anti-skli klippene i gulvet. Dra området fra CAB området.

•Åpne elektriske varierer døren og heve toppen av området. Noen områder har to skruer under fremre kanten av toppanelet. Fjern skruene med en stjernetrekker. Løft toppanelet og trekke ut tjenesten stangen som festes til bunnen av panelet. Sett inn slutten av tjenesten stangen i det lille hullet på foran hjørnet av enheten å holde toppen i tjenesten posisjon.

•Fjern skruene nederst på kontrollen panelet der den møter siden du tar. Finne to til tre skruene på innsiden topp kanten av sidepanelet. Fjerne dem med Phillips-skrutrekker.

•Fjern skruene som fester sidepanelet til bakre panel med skrutrekkeren. Trekk på baksiden av sidepanelet fra området. Trekk sidepanelet mot baksiden for å hekte foran tappene fra på frontrammen av enheten. Angi sidepanelet ut av veien.