Hvor å fjerne eiketre flekker fra utleggere

February 13

Hvor å fjerne eiketre flekker fra utleggere

Asfaltutleggere er et populært valg for patio områder og gangveier i yards overalt. Disse precast steinblokker kan legges ut i mange forskjellige mønstre, og er tilgjengelig i en rekke former og størrelser, gjør dem til en allsidig utendørs valg. Dessverre trær kan flekken de fleste typer pavers enkelt, noe som gjør dem se gamle og skitne svært raskt. En av de verste trærne til farging utleggere er eiketrær. Heldigvis, fjerne disse flekk er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Instruksjoner

•Sprinkle et par dråper av eple cider eddik på flekken. Eddik er en naturlig renere som, gjennom sin Surhet, kan bryte opp flekker uten skade eller etsing utleggermaskin på noen måte.

•Legg 1 til 2 ts bakervarer brus til eddik til du har en musserende tykk pasta. Naturlig kjemisk reaksjon mellom natron og eddik oppretter denne nyttig, men ufarlig, fizzing. Natron er en mild, naturlige slipende rensemiddel som vil bidra til å fjerne flekken fra porene på at utlegger, fortsetter handlingen påbegynt av eddik.

•Scrub lim inn flekken med en god skrubbe børste. Å helt fjerne flekken, bruke minst 5 minutter skrubbing. Avhengig av hvor lenge flekken har vært der, må du kanskje bruke flere eddik og kratt lengre.

•Rinse utleggermaskin av med en vannslange og la dem tørke i solen. Eddik og natron skyll bort rense og la ikke rester eller en film på steinen.

•Purchase et produkt spesielt til rene betong og stein for de få anledninger en flekk er for dypt satt fjernes med baking soda og eddik. Kontroller at rensemiddel er laget for å rense disse materialene uten å forårsake etsing eller skade på høy surhet. Gå til en klarert hjem butikken og diskutere med megler akkurat hva materialet din pavers er laget av; som vil diktere hva rengjøringsmidler er sikre, og som ikke.

Tips og advarsler

  • Feiende regelmessig og holde pavers ren løv og rusk vil kutte ned på hvor ofte du trenger å skrubbe flekker bort. Hvis du rengjør en flekk så snart du merker det, flekken vil ikke sette i så dypt og krever mye mindre arbeid å fjerne.