Hvor å fjerne dekk flekk fra Vinyl fasader

October 11

Hvor å fjerne dekk flekk fra Vinyl fasader

Uansett hvor forsiktig du er når du flekken dekk, skje spruter. En bit av dekk flekken gjør sitt preg på vinyl Fasader, mye din forferdelse. Ytterkledning kan være flekkbestandige, men det er ikke flekken-bevis. Utvendig rengjøring produkter rettet mot entreprenører og tøffe tak fjerne dekk flekk fra vinyl; riktig støvsugeren for jobben, avhenger av om dekk flekken er oljebasert eller vannbasert. Sjekk den rengjøring produkt som emballerer å forsikre det er egnet for flekken for hånden - eller piske opp din egen maskinelt ved hjelp av husholdningsprodukter.

Instruksjoner

•Mix en kopp pulverisert oksygen blekemiddel i en gallon av vann i en bøtte, stirring med en maling rørestang eller treskje. Hell noen av løsningen i en sprayflaske og skru sprøyta toppen på plass. Hell rent vann i en andre bøtte.

•Squirt den bleike løsningen over det berørte området, og la den sitte i 10 minutter eller så. Blekemiddel vil også rydde bort flekker og skitt som har formørket ytterkledning, så ha dette i tankene, må du rengjøre hele planke eller hele området så hver planke fargen matcher sine naboer.

•DIP skrubbe børste i bøtte med bleike løsning og skrubbe de fargede områdene forsiktig. Hvis området fremdeles vises farget, spray det igjen og vent noen minutter før skrubbing. Tørke området ned igjen med en klut dyppet i en bøtte med rent vann. Oksygen blekemiddel kan fjerne både olje og vann-baserte flekken.

•Spray eventuelle gjenværende flekker med en miljøvennlig utsiden rengjøring spray sikker for bruk på vinyl. Mange miljøvennlig renere merker har spesielle formuleringer for denne type prosjekt. Tillate renere å arbeide på flekken for 10 eller 15 minutter og tørk den bort med en fuktig klut eller svamp.

•Fjern mest vanskelige flekker med utside profesjonelle renere utviklet for å fjerne maling, tjære, tre flekken og andre vanlige bygging og ombygging produkter fra utvendige overflater. Velg en renere spesielt for oljebasert eller vannbasert fjerning, fordi et produkt utviklet for å fjerne dekk typer flekker kan ikke fungerer på andre type. Spray renere over flekken og la den sitte i 10 minutter eller så. Deretter tørk den bort med en fuktig klut.

Tips og advarsler

  • DAB opp frisk flekk så snart du oppdage det på ytterkledning; fjerne den under våt er enklere enn når tørr. Blot det med en klut, i stedet for å tørke, for å unngå smearing den.
  • Velge de mildeste rensemetoder først før ty til kjemisk-baserte rengjøringsmidler å redusere bruken av harde eller potensielt farlige kjemikalier.
  • Test alle rengjøringsmidler i en iøynefallende området ytterkledning å sørge for at det er ingen skade eller misfarging før renere i synlige områder.
  • Oksygen blekemiddel og klor er ikke det samme - klor kan flekken vinyl Fasader og områder hvor det drypper.
  • Unngå å bruke sterke kjemikalier eller slipende skrubbing verktøy som stålull på vinyl Fasader, fordi enten vil skade materialet.