Hvor å fjerne billig og behandle for Mold på hus fasader

October 16

Muggvekst på hus fasader angir fukt og væte finnes. Mange ganger, mangelen på sollys eller hindret luftstrømmen kan mold å vokse. Forlate mold å vokse på hus fasader er ikke bare visuelt tiltalende, men det fører til så lett fjerne flekker og mer alvorlige råte. Venstre for å blomstre, kan mold true den strukturelle integriteten av huset og utvide sin vekst under ytterkledning og gjennom veggene i hjemmet. Fjerne mugg billig bruker elementer de fleste huseiere allerede har hendig.

Instruksjoner

•Sett på øyet beskyttelse og gummi hansker. Bruk en mold godkjent respirator hvis fjerner mugg fra små, trange rom.

•Mix lik mengde klor og vann i en bøtte. Hvis området muggvekst er liten, bland lik mengde klor og vann i en sprayflaske.

•Twist scrub pensel på slutten av en utvidelse stangen. Noen scrub børster har en gjenget hull på toppen som en mopp eller kosten håndtaket festes. Noen scrub børster kommer med en utvidelse stang festet.

•DIP scrub pensel i blekemiddel og vann blandingen. Skrubbe mold på huset fasader i en sirkelbevegelse, begynner på de høyeste områdene av huset. Klatre en gardintrapp eller utvidelse stigen tilgang til høy, ut-av-nå områder av fasader. Hvis du fjerner et lite område av mold, sprøyte mold med blekemiddel og vann, og så skrubb ytterkledning med håndholdte scrub pensel. La blandingen forblir på fasader i fem til ti minutter.

•Sett en trykkdyse til en hageslange, skyll vekk mold og bleke rester. Gjenta om nødvendig å fjerne mold fra hus fasader.

Tips og advarsler

  • Kuttet trær, busker og busker minst 18 inches fra ytterkledning å la for riktig luftstrøm og sollys, som hjelper hindre mold fra vokser på hus fasader. Ikke la vinranker vokser opp på siden av huset og dekke fasader. Vines blokkere luft og lys.
  • Mens alle merker av klor er effektive, har høyere kvalitet blekemidler færre urenheter enn lavere kvalitet blekemidler. Urenheter i klor kanneavreise flekker som ligner rust på ytterkledning, spesielt hvis du ikke skylle ytterkledning rikelig.
  • Unngå innånding klor blekemiddel røyk som de er irriterende.