Hvor å fjerne algene fra en luftfukter med blekemiddel

March 13

Luftfuktere tjene en viktig medisinske formål for mange mennesker. For de som er følsomme for tørr luft forhold, kan en luftfukter gjøre det enklere å puste, hindre nosebleeds og holde allergi i sjakk. Luftfuktere forlange bestandig rensning fordi de produserer vanndamp, og som et resultat de er utsatt for veksten av mugg, mugg og alger. Hvis du ikke har renset din fuktighet på en stund, og du ser tegn til alger som vokser, kan du fjerne algene med felles husholdning blekemiddel.

Instruksjoner

•Trekk luftfukteren. Du bør ikke forsøke å vaske ut en luftfukter mens det fortsatt er koblet til strømforsyningen. Siden du skal jobbe med blekemiddel, bør du også flytte luftfukter utendørs.

•Fjern vannbeholderen fra luftfukter. Avhengig av typen luftfukter du har, må du kanskje først fjerne filtere til tanken. I de fleste tilfeller alger vokser hovedsakelig i vannbeholderen på grunn av fuktighet stede, men noen ganger vil vokse i andre deler av enheten, som skuffen. Fjern tanken og andre deler av enheten påvirket av alger.

•Tøm vannbeholderen og la alle berørte deler av luftfukter i solen før de tørke helt. Dette vil frata alger fuktighet som den trenger å vokse, og dermed svekke den.

•Sett på et par gummi eller andre nonporous hansker. Blekemiddel kan irritere huden, så beskytte deg selv før du tar dette korroderende væske.

•Mix 1 kopp blekemiddel med 1 gallon destillert vann. Det er svært viktig at du rengjør og fylle luftfukteren med bare destillert vann, fordi vanlig vann inneholder mineraler som kan herde inne luftfukteren.

•DIP en svamp i blekemiddel blandingen og ring det ut. Rengjøre vannbeholderen og andre deler av luftfukteren påvirket av alger. Skyll ut tanken og delene med destillert vann. La alt tørt. Fylle luftfukter med fersk destillert vann.

Tips og advarsler

  • Alltid være sikker på å koble luftfukter før rengjøring.