Hvor å feilfri vinduet Metal persienner

February 21

Er din metall persienner støvete? Nesten alle kan trygt svare på det spørsmålet med et rungende ja. Metall persienner synes å være magneter for støv og huske å rense dem er ikke lett. For noen mennesker, problemet ligger ikke i å huske å feilfri deres metall persienner, men å vite hvordan å rengjøre dem. Hvis dette høres ut som du, vil du bli lettet over å vite at rengjøring din metall persienner ikke er så vanskelig som du kanskje tror. Les videre for å lære hvordan du rengjør metall persienner.

Instruksjoner

•Assess støv nivået som har samlet seg på din metall persienner. Hvis blinde brukes på windows som ofte er åpent for utleie i luft fra utendørs de er trolig svært støvete. Imidlertid støv raskt akkumuleres på blindene brukes til å dekke vinduene som er aldri åpne så vær sikker på sjekk din for å få en idé om hvor mye rengjøring du kan gjøre å gjenopprette dem til en støvfritt tilstand.

•Decide på rengjøring tilnærming basert på støv nivået på din metall persienner. Et lett lag av støv kan fjernes med støvsugeren og støvklut. En tyngre lag av støv krever fjerning av persiennene fra deres parentes etter en innledende støvsuging og støvtørking.

•Rengjør et lett lag av støv fra metall vinduet persienner med en to-trinns tilnærming. Først fjerne så mye støv som mulig med slange vedlegg på støvsugeren. Du finner dette enkleste når persiennene er stengt. Andre etter støvsuging støv fra blindene, bruk statisk belastet støvklut for å fjerne resterende støv. Forsiktig gni klut over hvert stykke blinde å fjerne støv. Hvis det er ikke mer synlig støv, er ingen ytterligere rengjøring nødvendig. Hvis støvet er, har du litt mer arbeid å gjøre.

•Fjern vinduet metall persienner fra deres hakeparenteser hvis de er fortsatt dirty etter din første rengjøring. Ta dem til badekaret en om gangen. Spre vinduet blinde over bunnen av badekaret. Bruk mild oppvaskmiddel og en myk børste til å skrubbe blindene. Slå dusjen på skyll støv og såpe fra blindene. Husk å Skyll godt.

•Dry blinde godt før han returnerte dem til vinduet. Bruk en absorberende håndkle å fjerne alle vann og gni bort noen vannflekker. Når de er tørre kan du returnere dem til vinduet.

Tips og advarsler

  • Unngå kraftig rengjøring av din metall persienner gjør en lett rengjøring med støvklut ukentlig.