Hvor å feilfri vegetabilsk olje av semsket sko

January 27

Vegetabilsk olje dryppet eller sølt på semsket sko etterlater en mørk flekk. Rask handling fra deg kan ta vare på dette, men. Jo lenger du venter å behandle olje på semsket, jo mer vanskelig det kan være å fjerne olje - så handle raskt. Du trenger ikke mye å rydde. Du kan faktisk ha behov på kjøkkenet. Hvis du ikke vil du kunne finne det riktige produktet lett nok på din matbutikk.

Instruksjoner

•Plasser olje-farget semsket sko på papirhåndklær. Håndklær vil beskytte andre overflater fra produktet du vil bruke. Eller du kan bare gjøre dette utendørs hvis været er fint.

•Dekk vegetabilsk olje stain fullstendig, og så snart som mulig, med maismel. Trykk cornstarch lett i semsket, som foreslått av MrsCleanUSA.com. Cornstarch er et utmerket materiale for å absorbere oljer.

•Tillat cornstarch god tid til å absorbere så mye av oljen som mulig. MrsCleanUSA.com anbefaler å la det sitte i minst en time. Hvis du velger, kan du også la det på natten.

•Trykk skoen mot en hard overflate å riste av maismel. Bruke tørr papirhåndklær til å tørke av flere av cornstarch og deretter av penselen i semsket skinn med semsket pensel. Hvis noen misfarging forblir, bli litt olje værende. Bruk nytt cornstarch og la det sitte i en time eller ovenight før børsting den.

Tips og advarsler

  • Stylephyle.com foreslår talkum som et alternativ til å bruke maismel. Bare la den på natten og børste den av i morgen.
  • Hvis noen misfarging fra olje vedvarer, bruk en kommersiell semsket renere på sko.