Hvor å feilfri varm Mist luftfukter forkalkninger

April 22

Forkalkninger i varme-tåke luftfukteren er resultatet av mineral innskudd buildup fra hardt vann. Isbreene redusere luftfukterens tåke utgang og føre det til å fungere mindre effektivt. Mineral innskudd buildup er tydelig og skjer på varmeelementet og akvariet vegger. De fleste produsenter anbefaler minst ukentlig for å forhindre eller fjerne denne hardt vann forkalkninger.

Instruksjoner

Slå av og koble varm tåke luftfukteren før alle rengjøring prosedyrer på den.

•Tørk mineralforekomster av varme-element med en myk, ren klut hver dag etter at du kobler fra luftfukter og kjøles ned.

•Fjern vannbeholderen fra luftfukter daglig. Tomme det og bleke noen kornete mineralforekomster i tanken. Vask den for hånd med varmt vann og noen dråper flytende oppvaskmiddel vaskemiddel. Hvis din vanntank oppvaskmaskin, plass den på toppen rack og kjøre det gjennom en oppvask sykle i stedet for handwashing den.

•Fjern forkalkninger fra tanken på en ukentlig basis ved å fylle det med ufortynnet hvit eddik. Tillate eddik å sitte i ca 20 minutter. Utslette indre overflatene med en myk klut fuktet med eddik. Deretter beholderen med varmt vann.