Hvor å feilfri vanskelig bassenget dekker

August 12

Hvor å feilfri vanskelig bassenget dekker

Et overbygg er en økonomisk og energi effektiv måte å holde bassenget vann relativt ren om vinteren, og også kutte bassenget oppvarmingskostnader opp til 90 prosent sommeren ved å holde vannet varmere. Ikke ta din overbygg for gitt, men. Etter en lang vinter eller selv en sommer storm, kan skitt og rusk bygge opp på en cover. Ikke bare kan dette til slutt skade overbygg, men det reduserer også det hyggelige og rent estetiske med din bassengområdet. Med noen rengjøring teknikker, kan du rengjøre en vanskelig overbygg.

Instruksjoner

•Fjern bassenget dekk og legge det ut i gården. Du ønsker ikke å kaste det opp når den er skitten eller våte fordi smuss og flekker settes bare videre på forsiden. Også kan kaste det opp og prøver å lagre det - selv for et par dager, og når det er vått bare øke sannsynligheten for mugg buildup på forsiden.

•Spray av alle løst smuss og skitt med en slik at du kan kontrollere dekselet og der det kan være problemområder.

•Mix varmt vann og en nøytral såpe. Du kan også bruke en vinyl rensemiddel, som er tilgjengelig på hardvedgulv butikker. De fleste er vanskelig bassenget vinyl. Hvis din overbygg er et annet materiale, kan du fremdeles bruke en løsning med varmt vann og nøytral såpe eller et rengjøringsmiddel som er spesielt utformet for materialet.

•Apply rengjøringsmiddel til en nylon børste med myke pigger.

•Scrub bort noen farget eller skitne områder så skyll dekselet med en spray av vann fra slangen.

•Dry dekselet ved å la det ut i hagen din, i solen. Når den er tørr og ren, brett opp overbygg og lagre det til du vil bruke den igjen.