Hvor å feilfri utvendig murvegg alger

June 29

Hvor å feilfri utvendig murvegg alger

Utvendig murvegg finnes i flere områder av ditt hjem som kan opprettholder dannelse og vekst av alger. Disse arealer inkludere generelt steder der fuktighet tendens til å samle eller områder som mottar store mengder av skyggen. Klima med mye regn, spesielt på vårparten, kan også gjøre varig vekst av alger på utvendig murstein hjemme eller på din gangveier. For å beskytte din utvendig murvegg og feilfri algene, finnes det spesifikke rengjøring teknikker og materialer som kan brukes.

Instruksjoner

•Sett en high-powered sprededyse din slangen og sjøsprøyt av alle din utvendig murvegg. Dette vil bidra til å fjerne noen av alger.

•Opprett et rengjøringsmiddel for utendørs murstein som består av en gallon av vann for hver 2 ss av boraks. Bland det sammen i en bøtte.

•DIP en stiv pensel i boraks Løsningen, og bruke den til å skrubbe algene fra din murstein. Som du skrubbe, helle litt renere direkte på murstein og skrubbe den i.

•Rinse utvendig murstein med hagen din slangen og fortsette å skrubbe om nødvendig. Skyll helt når du er ferdig.

•Kill alle gjenværende alger med enten en kommersiell algaecide eller en bleike løsning. Kommersielle algaecide fungerer best for svært store områder av utvendig murvegg. Den bleike løsningen bør være en kopp blekemiddel per gallon av vann. Sette den bleike løsningen i en sprayflaske gjelder.

•Tillat den bleike løsningen eller algaecide å sitte på utvendig blekemiddel i flere minutter å drepe alger. Skyll av helt. Følg instruksjonene fra produsenten når du bruker en algaecide.

Tips og advarsler

  • Prøv å øke mengden sollys i området hvor din utvendig murvegg ligger. Alger er mye mindre sannsynlig å vokse i solrike områder.