Hvor å feilfri tregulv med Eucalyptus olje

July 23

Hvor å feilfri tregulv med Eucalyptus olje

Eucalyptus olje gjør en stor tre gulv renere. Det disinfects, gir bakken-i skitt, og etterlater en behagelig duft. Det kan bidra til å fjerne år igjen av skitt og smuss uten anstrengelse og tryggere for miljøet enn mange kommersiell rensemidler. Prøve denne enkel metode for å rydde tre etasjer, med forseglingen tregulv, og du vil sitte igjen med en stor luktende, spic-and-span overflate du kan være stolt over å vise fram til venner.

Instruksjoner

•Sweep tregulv grundig for å fjerne alle overflaten smuss og store rusk med en mais kost, hvis mulig. En korn kost er kjøpedyktig fjerne selv de minste partiklene av skitt, gjør det enklere å rense tregulv med eucalyptus olje.

•Fyll omtrent 2 gallon varmt vann i en plast mopp bøtte med håndtak. Du må håndtaket for å bære bøtte rundt, spesielt hvis du rense et stort tregulv.

•Legg ¼ kopp hvit eddik og 20-25 dråper eukalyptusolje til bøtte. Rør med en stor plastikk skjeen eller spatula kombinere ingrediensene.

•Fyll en separat plast mopp bøtte med 2 gallon varmt vann. Denne bøtte brukes for skylle ut mopp, så du ikke mopping tregulv med skittent vann.

•Bruk en mopp laget av naturlige fibre gjelder eucalyptus olje blandingen til tre gulvet. Grundig mette hele gulvet ved å dytte moppen og deretter trekke det tilbake over samme delen trekke ut skitt.

•Rinse skitne mopp grundig i bøtte med vann, og deretter dypp den i bøtte som inneholder eukalyptusolje. Fortsett med denne fremgangsmåten til hele tre gulvet har blitt renset, og deretter kaste vann og eucalyptus olje blanding.

Tips og advarsler

  • Alle typer mopp og kosten du har på hånden kan brukes til å rense tregulv med eucalyptus olje. Naturlige fibre er anbefalt, men ikke nødvendig. Hvis lukten av eucalyptus olje er for sterk for deg, redusere til 15 dråper og legge 10 dråper sitron viktige olje for å skjule lukten.
  • Ikke kast eucalyptus olje blandingen utenfor nær planter eller hager, som det kan skade sine røtter. I stedet, hell den i vasken synke eller tub.