Hvor å feilfri tregulv med ammoniakk

July 23

Ammoniakk anbefales ikke mye som en renere for tregulv fordi den har en veldig surt pH kan spise i og føre til sløver av gulvet eller selv bleking av overflaten. Rengjøre hardvedgulv gulv kan gjøres trygt med mange milde rensing produkter tungt fortynnet i vann.

Instruksjoner

Ammoniakk, ikke ditt førstevalg

•Dilute ammoniakk. Når du bruker ammoniakk, må det være i en svært utvannet form - mer enn 1 eller 2 tsp. i 2 gallon lunkent vann. Påfør med en godt vridd mopp og skyll gulv med rent vann. Bedre alternativer følger nedenfor.

•Dilute olje såpe i lunket vann for en godt, tradisjonelt renere for tregulv. Det er et økonomisk valg fordi du bruker svært lite, og noen mennesker liker og har gode minner av lukten.

•Kontroller en helt naturlig, kjemisk fri rensemiddel. Naturlige oljer og tannic syrer i sterkt brygget te ren og gi en fin glans til tregulv. Dyppe 3 teposer i et par kopper av varmt vann, bratte i minst 5 minutter, fortynne i en bøtte med lunkent vann, dyppe og vri ut din mopp og gå.

•Dilute oransje oljebasert rensemidler, som oransje Glo, i lunket vann. Oransje olje-baserte rengjøringsmidler er en god løsning hvis du liker duften og ønsker å investere i en flaske.

Tips og advarsler

  • Ammoniakk er egentlig ikke egnet for dette formålet; Det finnes mange bedre alternativer som Rengjør og Beskytt gulv.