Hvor å feilfri tregulv ferdig med treolje

April 14

Hvor å feilfri tregulv ferdig med treolje

Treolje er et naturlig forekommende stoff som utvinnes fra frøene av tung treet. Det var et populært stoff som ble brukt til å forsegle tregulv før på 1930-tallet, men har siden blitt erstattet av polyuretan og andre mer slitesterk tetningsmasse. Noen etasjer forseglet med treolje fremdeles eksisterer i eldre boliger. Kinesisk treolje etasjer er vanligvis vokset for å beskytte finish, så rense dem krever bruk av et stoff som kan delvis oppløse det øverste laget av voks som fanger skitt.

Instruksjoner

•Plasser tregulv rengjøring puten på en hardvedgulv etasje mopp. Hell 1 til 2 ss. luktfri mineral brennevin på bunnen av rengjøring puten. Bruk vanlige mineralet ånder hvis rommet er godt ventilert.

•Apply mineral ånd løsningen på gulvet i ett slag. Ikke gå over områder flere ganger som punktet er bare bruke mineral åndene til gulvet, ikke skrubb av olje. Gulvet skal vises skinnende etter hvert strøk av moppen. Nytt ekstra mineral ånder til rengjøring pad nødvendig i gulvet deler av ca 6 av 6 fot.

•Plasser en ren klut på gulvet og trykk ned tørk av mineral ånder fra gulvflaten. Fortsatt tørke før området er nesten helt tørr. Som du tørke, en skitne stoffet vises på duken; Det er det øverste laget av tung olje blir fjernet.

•Apply mer mineral brennevin på gulvet og tørk til hele overflaten har blitt renset. At gulvet til å sitte over natten slik at eventuell gjenværende fuktighet til å fordampe.

•Apply et tynt lag med flytende lime voks over hele overflaten av treolje gulvet du forsegle den. Bruke voks på samme måte som mineral åndene, bruker enkelt mopp streker over overflaten av gulvet. La voksen tørke helt før gå på den.

Tips og advarsler

  • Planlegg å starte rengjøring en indre hjørne av rommet slik at du ikke bli fanget i et hjørne og må gå over våte gulvet.