Hvor å feilfri tregulv av filmen & rester

May 29

Tregulv er populære etasje behandling fordi de er lettere å vedlikeholde. Tregulv trenger vanligvis ikke mye mer rengjøring enn en sporadisk grundig støv mopping. Men er det forhold når spesiell oppmerksomhet er nødvendig å rengjøre tregulv filmer og rester inkludert søl fra ulike væsker, tannkjøtt og overdreven skitt Hentet fra utsiden. Selv om fristelsen kan være å bruke vanlig vann fra springen på parkettdekke, bør denne rengjøringsmetode unngås fordi vannet selv kanneavreise en film på gulvet.

Instruksjoner

•Prevent rester på gulv med inngangen mats eller teppe løpere. Du kan også forhindre rester av støv-mopping gulvet regelmessig for å fjerne grus, som kan faktisk fungere som sandpapir og scratch overflaten av gulvet.

•Rengjør opp søl og rester av gulvet så raskt som mulig. Flytende utslipp kan forårsake permanent flekker hvis det er lov til å tørke på gulvet. Overdreven skitt og andre rester igjen på gulvet kan spores rundt i rommet og forårsake gulvet å bli ripete.

•Fjern tyggis som er fast i gulvet av lett skraper det bort med en plast sparkel. Legg noen isbiter i en plastpose og satte posen på tannkjøtt. Når tannkjøtt er kald nok, bør det bare pop av når skrapt lett med en plast sparkel. En myk klut fuktet med mineral ånder, fjernes eventuelle gjenværende tyggegummi på gulvet.

•Rengjør tregulv ved å forberede en løsning av en kopp destillert hvit eddik til en gallon av vann i en mopp bøtte. Plasser en ren bomull tørke i løsningen og vri alt vannet ut slik moppen ikke dryppe når fjernet fra feilen. For mye vann kan forårsake et tregulv fordreie.

•Fjern film på tregulv av mopping det med mineral ånder. Moppen bør være så vidt fuktig med mineral åndene å gjøre jobben effektivt. Mineral åndene kan også gjenopplive den opprinnelige glansen.

Tips og advarsler

  • Rengjøring gulvet regelmessig vil hindre små problemer bli store problemer.
  • La aldri rent vann eller produkter som inneholder vann for å forbli på tregulv.