Hvor å feilfri tre laminat skap

February 27

Hvor å feilfri tre laminat skap

Tre laminat skap gi utseendet på dyre løvtre skap, på bare en brøkdel av prisen. For å holde skap ser bra, skal du utføre vanlige cleanings fjerne enhver bygget opp skitt eller flekker. Rengjør tre laminat skapene er mye som rengjøring normal tre skap, bortsett fra du trenger ikke å gå gjennom en polering trinn. Regelmessig rengjøring og riktig forebyggende tiltak, vil ditt tre laminat skap se bra i år.

Instruksjoner

•Fjern alt fra innsiden av kabinettet og satte dem ut av veien. Du kan ikke gjøre en grundig rengjøring med retter og kopper i veien.

•Mix litt vaskemiddel, som oppvaskmiddel, i en bøtte med varmt vann. Bland og tilsett mer vaskemiddel til vannet er sudsy.

•DIP rag den og bruk de fille å tørke ned skap, både innvendig og utvendig. Bruke ekstra tid scrubbing noen mat, vann eller fett flekker før de kommer.

•Dry hele regjeringen umiddelbart, som langvarig eksponering til fukt kan skade laminert tre. Bruk en lofri klut til å gjøre dette.

•Rengjør fastsittende materiale, for eksempel tyggegummi eller voks, ved å plassere en pose med is på materialet i flere minutter. Fjern posen, og skrape materiale med kniven. Det skal smuldre fra kabinettet. Rengjør området vaskemiddel.