Hvor å feilfri tre kabinetter

September 11

Kjøkkenskapet synes ofte å være magneter for klissete buildup fra matlaging fett og skitne fingre, som kan ødelegge utseendet på ditt tre skap. Holde ditt skap rent og skinnende krever rutinemessig vedlikehold. Her er noen tips om hvordan å holde disse skap ser sitt beste.

Instruksjoner

•Bruk en mild rett vaskemiddel eller et vaskemiddel som er utformet for å redusere fett. Fortynne vaskemiddel til en styrke på to deler varme/varmt vann og en del vaskemiddel. Bruk vaskemiddel blandingen med en ren svamp eller klut. Forsiktig skrubbe skap med myk-bristled pensel eller en scrubby designet for ikke-henge fast cookware, og vær forsiktig med å fjerne tre finish. Skyll skap godt, som såpe rester kan lage en prioritert filmen og la ditt skap gummy å ta.

•Prøv eddik og vann for å fjerne en prioritert filmen fra din skapdører. Bruk en myk klut eller svamp og vier spesiell oppmerksomhet til områdene rundt hengsler, knotter og skuff trekker. Rense skap med rent vann å unngå innlevering en rest.

•Mix et lim av natron og vann og bruke klissete områdene der smuss og skitt har bygget opp. Skrubbe med en myk børste eller en svamp å fjerne sot og skyll grundig.

•Unngå å bruke sterke kjemikalier på din skap, da dette kan fjerne den beskyttende finishen fra ditt skap og la dem i verre tilstand som før du begynte. Hvis du må bruke en sterkere Leather cleaner fjerne bygget opp fett og smuss, alltid teste det på et område hvor det ikke vil bli sett å avgjøre om støvsugeren er trygt å bruke.

•Tørk ned skap på daglig eller bi-ukentlig basis med fortynnet oppvaskmiddel å hindre buildup av vanlige fett og smuss forårsaket av matlaging. Murphy's oil såpe er mild nok til å bruke regelmessig på ditt skap. Ikke bare vil det rengjør overflaten, den vil forlate hjemmet lukter frisk, også.

•Apply et lag med voks designet for finish på ditt skap når de er ren og tørr. Dette frastøte skitt og lage rutine rengjøringen lettere.

Tips og advarsler

  • Hvis ditt skap føler gummy er det sannsynligvis på grunn av rester fra rengjøringsmidler. Alltid Skyll godt etter rengjøring skapdører for å hindre en oppbygging av rester fra støvsugeren.