Hvor å feilfri teppe med tidevannet og ammoniakk

December 14

En av de største downfalls av en teppebelagte gulv overflate er at søl ikke kan bare være fjernet. Derimot søl på teppet synke i materialet, fører til flekker. Hvis du søler noe på et teppe i hjemmet ditt, bør du suge utslippet så raskt som mulig å forhindre at flekker fra forming. Hvis en flekk er igjen når du fjerner et utslipp, kan du vaske teppet med tidevannet vaskemiddel og ammoniakk å prøve å eliminere flekken.

Instruksjoner

•Lag en løsning med tidevannet først for å prøve å fjerne flekken. Legge til 3 til 4 ss. tidevannet i en bøtte med varmt vann og virvel den rundt til skjemaet såpeskum. Dyppe en rengjøring børste eller en tannbørste i tidevannet såpeskum å få penselen fuktig, og børste over toppen av stained området kraftig. Fortsette å børste før flekken toner, skyll pensel med rent vann og gå over området igjen med pensel skylle.

•Trykk en tørr klut til området for å suge opp overflødig vann. At området for å tørke og inspisere det å sikre flekken ikke vises når teppet er tørr. Ønsker du å få fart på tørketid teppet, bruke en hårføner eller viften å blåse luft til våt området teppet.

•Legg ammoniakk på teppet hvis tidevannet svikter å fjerne flekken. Legg til 1/4 kopp ammoniakk til en bøtte med vann og bland godt. Bruk gummihansker for å forhindre ammoniakken blir på hendene, og igjen, bruk en rengjøring børste eller en tannbørste til å skrubbe løsningen på flekken.

•Rinse flekken godt å sørge for at alle såpeskum og ammoniakk fjernes fra gulvteppet. Slikk vannet med en fille og la tørke helt.