Hvor å feilfri teppe med en jern

January 28

Hvor å feilfri teppe med en jern

De fleste tepper er plysj på føttene og få en hjem føler varm og innbydende. Dessverre ikke kan du bare tørke opp et spill på teppet som på andre typer gulv. Mens ansette en profesjonell eller får ut teppe renere er et alternativ, er det et triks å få selv den nastiest av flekker av teppet med bruk av et strykejern. Enten det er rød saft, brus eller spaghetti, kan følgende metode bare gjøre knep.

Instruksjoner

•Forbered blot opp flekken og fjerne noen solide stykker. For eksempel hvis du sølt en bolle med ravioli, plukke opp ravioli stykker og papirhåndklær eller en ren klut, forsiktig prøver å viske bort som mye rød saus som mulig. Ikke Skyv flekken videre inn i et teppe.

•Våt en hvit fille og plasser det på flekken. Fille bør være litt mer enn bare fuktig, men ikke dryppende. Du kan legge til et par dråper oppvaskmiddel vann når rag våt.

•Still din jern på lavest innfatning og plasser den oppå den våt rag. La den være der i ca 15 minutter. Ikke flytte den eller trykk ned på flekken.

•Fjern jern og løft opp rag. Din flekken skal bli overført til fille. Hvis det er fortsatt en flekk, gjentar du prosessen med en ren klut før flekken er ren.

•Rinse din teppe med en ren våt rag hvis du brukte oppvaskmiddel og blot eventuelle gjenværende vann med en tørr klut og la teppet tørke helt.