Hvor å feilfri teksturerte bunnen av badekaret ditt

October 18

Hvor å feilfri teksturerte bunnen av badekaret ditt

En strukturert etasje i badekar eller dusj er fint når du prøver ikke å skli og falle, men det er ikke så fint når du prøver å rense såpe avskum av den lille sprekker. Rengjøring badekar sot er ikke ment for å være en annen jobb, selv om det kan føles slik når du er badekaret rengjøringsmidler bare ikke arbeide. Når du arbeider med en strukturert gulvet, vil du måtte vedta noen nye rengjøring teknikker for å få jobben gjort.

Instruksjoner

•Apply en skånsom slipeeffekt, krem-basert rengjøringsmiddel med ekstra bleke badekar som er rengjort hver uke eller to. En tykk pasta av natron og vann er et annet alternativ. Med enten rengjøringsmiddel, gni det inn i tub bunnen i små sirkler med en ren svamp. Skyll og gjenta om nødvendig.

•Dampen en melamine skum rengjøring svamp, som Mr. Clean magisk viskelær, hvis du har la din badekar eller dusj gå. Disse rengjøring blokkene fjerne de tøffeste smuss av badekaret ditt. Har flere rengjøring blokkerer på side, men som de teksturerte overflaten bærer bort blokken raskt som du skrubbe. Det kan ta om tre av rengjøring viskelær å rengjøre en veldig skitten dusj. Det kan ta enda mer å rengjøre badekar. Skyll og tørk med en fille fjerne viskelær rester.

•Thoroughly skyll såpe og skitt rester i avløpet etter bading å opprettholde din badekar nylig ren overflate. Etter tørking selv, kan du bruke håndkleet til tørk ned badekar å hindre støv og rester bygge opp i fremtiden.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk en rengjøring blokk på huden, mørk malte overflater eller ømtålige overflater.