Hvor å feilfri svømmebassenget dekk avløp

January 2

Hvor å feilfri svømmebassenget dekk avløp

Svømmebasseng gi utendørs underholdning samt øvelse under varme våren og sommermånedene. Men, for å holde svømmebassenget fungerer, er det viktig at du utfører regelmessig rengjøring og vedlikehold. En viktig del av bassenget vedlikehold innebærer rengjøring ut dekk avløpet. Dekk avløpet er i utgangspunktet en avrenning for overflødig vann, blir det ofte tilstoppet med sand, skitt og blader. Rengjøring på avløp innebærer fjerning av disse elementene, samt vannet, for å tillate at avløpet.

Instruksjoner

•Finn dekk avløpet, som er en plast gitter ligger på terrassen rundt bassenget. Forstå rist dekselet med fingrene og dra den for å fjerne den. Noen avløp dekker har skruer, som må fjernes med en skrutrekker før du kan løfte dem opp.

•Sett på gummi hansker og sett deg inn i dekk avløpet. Scoop ut noen blader, skitt, furu halm og annet rusk som ligger inne i avløpet. Sørg for at du kommer inn i bunnen av avløpet å samle alle partikler som kan være clogging den. Plass rusk i en søppelpose for avhending.

•Sett en sump pumpe i en 5-gallon bøtte og sette bøtte på et sted som er lavere enn bassenget avløpet. Eventuelt grave hull og plasser bøtte i hullet slik at det er lavere enn dekk avløpet. Fyll bøtte med vann å senke pumpen.

•Sett inntak røret i sump pumpen i kortstokken avløp og plasser output tube pumpen på stedet der du vil tappe vannet.

•Plugg sump pumpen ledningen i en stikkontakt, bruke en skjøteledning hvis nødvendig. Slå på pumpen og vent til du ikke ser noe vann i dekk avløpet. Deaktivere pumpen, koble den og fjerne den fra bøtte.

•Plasser dekselet tilbake på dekk avløpet av skyve den på plass og gjeninnsette skruer, hvis aktuelt.