Hvor å feilfri svømmebasseng vegger

October 14

Hvor å feilfri svømmebasseng vegger

En av de største oppgavene du må utføre i sommermånedene er rengjøring bassenget. Regelmessig rengjøring hindrer vannet blir grumsete fra dannelsen av alger. Alger vil holde seg til veggene i bassenget og kan forlate flekker hvis ikke skrubbet unna riktig. Veggene må skrubbe ukentlig. En sleip overflatestruktur på bassenget veggene angir at du må rengjøres. Alltid pensel veggene etter støvsuging bunnen av bassenget for å hindre røring noe skitt på gulvet.

Instruksjoner

Stå et sted på kanten av bassenget med penselen i hånden. Bruk en stor pensel på betongvegger og mykere børster på vinyl eller glassfiber svømmebasseng liners for å forhindre avlysning. Spør leverandøren basseng for beste børste for bassenget.

•Plasser leder av penselen på toppen av bassenget, der veggen duken starter. Presse penselen mot veggen og arbeide det bunnen av bassenget og trekke den opp igjen. Starte på nytt øverst, overlappende en del av veggen du bare skrubbet.

•Throw pool vakuum slange i vannet og la den fylle med vann. Fest den ene enden til vakuum hodet og sette den andre enden på innløpet ventilen av bassenget pumpen. Vakuum bort rusk ble feid fra veggene i bassenget.

•Trekk skimmer kurver av skimmer hull etter børsting veggen og skyll med vann fra en slange. Skimmere vil samle materiale fra veggen rengjøring.

•Scrub vann linje med pensel egnet for din bassenget liner og klor-baserte flytende renere. Klor-baserte cleaner er vanligvis nok til ren avskum fra vannlinjen. Skrubbe med flis pensel hvis du rense fliser vegger eller en svamp hvis rengjøring en linje. Nylon børster arbeid for tøffere flekker. Bruk en pimpstein betong og fl veggene.

Tips og advarsler

  • Bruk passende pensel for jobben. Alger børster er bra for konkrete bassenger, flis børster for flis bassenger og nylon-bust børster for andre.
  • Bruk flis såpe når du pusser flis.