Hvor å feilfri sveising med Pickling lim

August 6

Sveising hjemme, uansett om du arbeider med rør, fikse utemøbler eller metall plenen kunst, kan være utfordrende å lage. Heldigvis med riktig verktøy, opplæring og praksis er det en verdifull DIY ferdighet å ha. Uansett hvor dyktig du er, kan dere ikke unnslippe svart varme fargetone og oksidasjon som discolors sveiser. Industrielle sveisere rengjøre ofte sveising i pickling badekar, som er hydrogenfluorid og salpetersyre. For hjem sveising, en pickling lim er enklere og gir samme resultat hvis brukt riktig.

Instruksjoner

•Bruk hansker og vernebriller. Rør pickling lim med en tre rør pinne til det er godt blandet. Velg en pensel for å bruke pickling lim sveiset områder samt et område berørt av varme fargetone.

•Tillat lim tørr for en time eller så regissert av produsenten. Hvis du arbeider ute, ikke la dem tørke i solen, som det kunne føre lim til å fordampe.

•Stir den nøytralisere lim med en tre-pinne, og deretter børste den over tørket pickling lim slik at kjemikalier blandes og begynne å boble. Når boblende stopper, har syre blitt nøytralisert.

•Plasser sveiset elementet i en plast badekar eller bøtte. Skyll pastaer med vann med en sterk strøm fra en hageslange vedlegg eller, hvis du har en, en strøm skive. Hvis noen rester forblir, skrubbe med en stålbørste under skyllingen.