Hvor å feilfri Sun-gulnet gulv

July 18

Hvor å feilfri Sun-gulnet gulv

Mens sollys kan lage en fin effekt strømmer gjennom kjøkkenet, kan det til slutt skade gulv. Over tid kan soleksponering forårsake linoleum eller vinyl gulv å slå en subtil nyanse av gult. De stygge gule flekker gjør et gulv se flekkete, uansett hvor rent det er. Først må fjerne belegget på gulvet slik at du kan behandle flekken.

Instruksjoner

•Fyll en blanding av halv ammoniakk og halvparten vann over området. Tillate ammoniakk å sitte i fem minutter, så skrubb gulvet med en scrub pensel. Ammoniakk vil fjerne voks, polsk og andre buildup fra gulvet. Skyll gulvet og tørr området med håndklær.

•Kontroller et lim av 3 deler natron og 1 del vann. Spre lim på gulvet. Skrubbe den i gulvet med scrub pensel. Tillate lim sitte til den blir sprø og deretter tørke med en fuktig svamp. Skyll gulvet med rent vann og tørk med håndkle.

•Spray området med bil eller båt vinyl flekkfjerner. La det sitte i tidspunktet som er angitt i instruksjonene, så tørke bort med et håndkle.

•Apply en enda lag av gulvet polsk på det behandlede området når gulnede reduseres, med en svamp. Polske gjenoppretter glans samtidig som et beskyttende belegg.