Hvor å feilfri stoff & møbeltrekk

December 28

For å forlenge levetiden til tekstiler og møbeltrekk er det viktig å bruke riktig rengjøring produkter og behandlingsmetoder. Selv om kjemisk-laden produkter kan effektivt rengjøre stoff og skinn, over tid kan det slites ned eller kjedelig materialet.

Instruksjoner

•Mix OxiClean pulver med vann og la løsning å oppløse. Påfør blandingen til flekken på stoff eller møbeltrekk, gni det i og la den sitte i fem minutter. Etter fem minutter, blot området med din rengjøringsklut og skyll stedet. Hvis flekken forblir, gjenta søknadsprosessen fulgt av skylling og la det tørke.

•Rengjør din skinn med mild såpe. Lær kan lett bli ødelagt hvis du bruker de galt rengjøringsprodukter. Som alltid, se produsenten koden på bunnen av din møbler for rengjøringsinstruksjoner. Hvis koden sier det er trygt skinn rengjøringsmidler, første bruk støvsuger for å fjerne skitt og støv fra folder i skinn. Fylle en bøtte med en quart av varmt vann, og legge til 1 oz av Lexol ph-Cleaner eller flytende såpe i vann og bland. Dypp fille i blandingen og vri ut overflødig vann. I en sirkelbevegelse, tørk lær møbler med våt rag. Våt andre fille med varmt vann og tørk Lær å fjerne såpe blandingen. Bruke tredje fille å tørke din skinn og fjerde fille buff det med Lexol balsam.

•Spray løse Multi stoff møbeltrekk Cleaner eller enkel Green naturlige teppe vare på møbler. Cover flekken med rensespray, og la den sitte i fem minutter. Bruk en ren klut for å pletten området, fulgt av skylling stedet for å fjerne flekken. Tillate området til tørk, og Gjenta trinnene hvis flekken forblir synlig.