Hvor å feilfri søppel Compactor

July 31

Hvor å feilfri søppel Compactor

Deler av din søppel komprimator som bør være renset regelmessig er de som kommer i kontakt med søppel de hyppigst. Dette inkluderer ram, som er hva presser søppel ned i posen, og beholder som har posen, som kan bli revet og lekkasje på beholderen. Rengjøring begge disse vil deler jevnlig eliminere lukt og hindre mold vokser og i apparatet.

Instruksjoner

•Bruk en Leather cleaner eller vann og parabolen såpe for å tørke ned (med en klut eller svamp) foran på maskinen. Hvis det er rustfritt stål, kan du vurdere å bruke en renere laget spesielt for materialet.

•Sett på gummihansker før rengjøring av komprimator interiør til hygiene og unngå skjæring av løs skår av glass eller metall deler.

•Trekk ut skuffen og bruke en våt/tørr vakuum for å suge ut noen løs glass, metall eller annet rusk.

•Spray en antibakteriell renere på overflaten av din søppel komprimator beholder (der posen går) og ram, den flate delen som presser ned søppel. Om tilgjengelig på stoff, dagligvarer og jernvareforretninger, kan antibakterielle renere også gjøres hjemme med vann og litt av blekemiddel. Bland 1/4 til 1/2 kopp blekemiddel per gallon av vann; tørk den i med en svamp eller klut.

•Tillat områdene som air-dry før du setter i en fersk søppel pose og lukke skuffen.

Tips og advarsler

  • Spray innsiden av søppel compactor med en desinfiserende mellom rengjorde å motvirke bakterier fra å vokse. Hvis din komprimator har et filter, erstatte den en gang eller to ganger i året.