Hvor å feilfri sølv kjetting på en dampbåt

April 17

Hvor å feilfri sølv kjetting på en dampbåt

Kjedene kan være vanskeligere å rengjøre enn solid stykker sølv fordi det er vanskelig å få mellom koblingene med en rengjøring klut eller pensel. En måte å komme rundt dette problemet er å bruke en dampbåt laget for rengjøring smykker. Det finnes flere typer smykker damprensere, men de virker på samme prinsipp: steam blasts fjerne anløpe samt skitt som bygger opp mellom kjedekoblingene. Istedet for sender smykker å ha den profesjonelt renset, se om steam metoden for rengjøring sølv kjetting oppfyller dine forventninger.

Instruksjoner

•Measure ut den anbefalte mengden vann legge til dampbåten og hell den i vannkammeret. Vanligvis bruker damprensere bare vann fra springen, uten kjemikalier. Skru på igjen toppen igjen.

•Plugg enheten det og la den varmes opp tre til fem minutter.

•Få et par pinsett (noen maskiner omfatter disse) klar så du kan flytte den sølv kjeden som det renser for å hindre deg fra å få brent av bursts av damp.

•Hold kjeden like under damp escape åpningen og la steam eksplosjonen kjeden. Flytt kjeden etter hver serie av damp til du har renset hele lengden av sølv kjede.

•Legg mer vann til enheten og fortsette prosessen for lengre kjeder.