Hvor å feilfri slam fra en utendørs fiskedam

March 16

Du kan rengjøre slam ut av en fiskedam selv mens fisken er svømmer fortsatt inni. Med forsiktighet, kan du gjøre det uten å forårsake noen skade seg. Du trenger noen spesialisert utstyr, men du kan sannsynlig leie det fra en lokal jernvarehandel. Niks, skal du og din fisken nyte det krystallklare vannet i nylig rene dammen.

Instruksjoner

•Opprette drenering utstyret. Skru utover fra stikkontakt eller foss side, og la den renne av i hagen eller området. Før du starter drenering, kan du skru på en slange til slutten av pumpen der vannet vil bli utvist. Det må være nok slangen å lede ut av dammen, og realistisk, kan du la dette målet være på gresset eller bedre ennå, i en hage. Slam som kommer ut gjør utmerket Organisk gjødsel.

•Start drenering dammen. Senk pumpe i den dypeste delen av dammen. Slå på pumpen og la den til å begynne å pumpe vann ut. Når vannet starter drenering og utsette slam, fange sopelime.

•Sweep slam av dammen. Slam er bare organisk avfall av planter og dyr som samler seg på bunnen av hver dammen. Så tar visp sopelime, feie organisk avfall mot pumpen innløp nederst i dammen. Du vil kunne fjerne nesten 90 prosent av slam ved å gjøre dette, så hold på det før det er omtrent en fjerdedel av vannet igjen.

Slå av pumpen. Nå kan du dra det ut av dammen.

•Fyll når dammen. Bruk bøtter dechlorinated vann eller en slange hvis du har landet godt vann. Fisken kan være litt skremt, men de blir levende og godt når dammen er etterfylt.

Tips og advarsler

  • Du kan også dechlorinate på en kommersiell dechlorinator kroppen for å være trygg. Avhengig av din fisken og tjern må du kanskje flere flasker.