Hvor å feilfri skitnet tregulv

April 2

Hvor å feilfri skitnet tregulv

Tregulv er en vakker valget for ethvert hjem. De kan være dyrt, men, og bekymre burde være tatt å beskytte din investering. I motsetning til tre laminat, kan ekte tregulv være vanskelige å rengjøre. Det hjelper hvis du kan rengjøre noen tilsmussing på hardvedgulv gulv så snart det skjer for å hindre flekker siver gjennom mål og i skogen. Merk at forskjellige flekker krever ulike løsninger for rengjøring, så pass på å velge riktig støvsugeren for jobben.

Instruksjoner

•Determine materiale som er tilsølt gulvet. De fleste søl oppstå fra vanlige husholdningsartikler og matvarer, for eksempel blekk markører, kaffe og sko. Andre stoffer, som urin eller tyggegummi, kan det være vanskeligere å rengjøre.

•Bruk en mild renere første. Prøv noe vannbasert eller pH nøytral renere å vaske skitne gulvene. Tørk med en myk klut. Spør på din lokale hjem og hage senter for anbefalinger.

•Rengjør flekken med mineral ånder. Hvis vann eller mild støvsugeren ikke fungerer, gå til prøver mineral ånder. Dette vil ikke skade gulvets finish.

•Forbered skrubbe flekken med en veldig fin nylon rengjøring puten. Igjen, dette vil ikke ødelegge avslutningen av gulvet og bør fjerne flekker som stift merkene.

•Bruk maling tynner eller et produkt som "Tabbe Off". Dette er kjemisk-baserte produkter, men de vil ikke fjerne mål fra gulvet med mindre du la dem forbli på gulvet i lang tid. Bruke dem for lett dab flekken; Skyll med vann.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil fjerne tyggegummi, chill det først med is og deretter skrape den av. Feilfri pet urin ved hjelp av et enzym-basert rensemiddel, som «Out!»