Hvor å feilfri skinnende flisgulv

July 11

Hvor å feilfri skinnende flisgulv

Flisgulv kommer i en rekke teksturer; noen er grove og porøs, mens andre er skinnende og glatt. Strukturen til en tile gulvet bestemmer rengjøring frekvens og metoder for. Rengjøring skinnende flisgulv er enkel og grei hvis du gjør det regelmessig. I motsetning til porøse fliser, kriker og kroker som samler skitt og krever hyppig skrubbing på hender og knær, hard overflate skinnende flisgulv fungerer som en barriere mot skitt. Ser ut for søl og utføre periodisk vedlikehold vil holde din brikke skinnende i årene som kommer.

Instruksjoner

•Tørk opp søl umiddelbart med en klut til å hindre at væsken flekker mørtel mellom flisene.

•Sweep skinnende flisegulv ofte å fjerne hverdagens skitt og støv.

•Fyll en bøtte med varmt vann, deretter legge til to til tre spruter en mild, ammoniakk - og blekemiddel-frie flytende oppvaskmiddel. Tørke gulvet med såpevann, endre ut vannet hvis det blir skyet fra for mye skitt eller mye såpe. Skyll med varmt rent vann etterpå, så tørr med en klut. Gjøre denne uken.

•Spray en produsenten anbefalte fliser og fugemasse renere på en svamp eller direkte på gjenstridige flekker av skitten, tørk gulvet kraftig. Skyll med varmt vann, så tørr umiddelbart etterpå med en klut.

Tips og advarsler

  • Følg alle instruksjonene på produktmerking ved kommersielle flis og grout rengjøringsmidler.
  • Unngå å bruke slipende skure pads på skinnende fliser, som de kan skade flis og grout.