Hvor å feilfri septiktank Pumping

September 16

Hvor å feilfri septiktank Pumping

Fleste septisk systemene er gravitasjon-opererte. Dette betyr bare hver komponent er litt lavere enn den forrige komponenten og tyngdekraften gir deg mulighet til å flytte avfall og vann fra en del av systemet til neste. Disse systemene er foretrukket, men ikke alltid mulig. Noen systemer vil kreve en elektrisk pumpe installeres i septiktank fjerne avløpsvannet. Rengjøring en av disse tankene er litt forskjellig fra standard septiktank.

Instruksjoner

•Locate kontrollere porten på din septiktank. Dette bør være en avkortet rør som fører direkte ned i septiktank. Hvis tanken ikke har en inspeksjon/tilgang port, vil du måtte grave ned til toppen av tanken og avdekke tilgang luken å inspisere tanken og ha den renset ut.

•Lavere en lang stang eller stangen ned din septiktank. Måle samlet innsideinformasjon dimensjoner av akvariet. En 1000-gallon tank vil være ca 60 inches i høyde, men dette kan variere mye. Når du har samlet høyden, lavere stangen i tanken igjen. Denne gangen, føle for når stangen kommer i kontakt med slam akkumulert på bunnen av tanken.

•Calculate hvor mye av indre av tanken er okkupert av slam. Eksempel: en tank 60 inches høy med et lag av slam 20 inches dyp ville være 33 prosent fylt med slam. Noen tank som er mer enn 30 prosent fylt med slam bør bli pumpet ut.

•Kontroller begge kamre av septiktank. Tankene som bruker en elektrisk pumpe vil ha to kamre. Avfall finnes i det første kammeret, og bare avfall væsken går det andre kammeret, hvor pumpen står. Hvis slam ikke er overveldende tank, bør det være svært lite om noen i det andre kammeret. Men mens inspeksjon, sjekk det andre kammeret for å fastslå om de også trenger å bli pumpet ut.

•Hire en profesjonell til å pumpe ut tanken. Ikke bare får et profesjonelt utstyr å gjøre jobben langt enklere, men også ha tillatelser til å kunne avhende slam når den er fjernet fra septiktank. Du kan forvente å betale mellom $300 og $500 å ha tanken pumpet ut.

Tips og advarsler

  • I de fleste tilfeller bør du ha pumpet begge kamre ut. Være sikker på å fortelle entreprenøren finnes flere kamre og du ønsker dem alle renset ut.
  • Bruk øye og håndbeskyttelse når du arbeider med septisk systemet.