Hvor å feilfri sentral luften systemer

April 12

Hvor å feilfri sentral luften systemer

Sentral aircondition systemer er enten selvstendig i ett rom eller skilles, med en del av systemet utenfor hjemmet. Sentral luften presser avkjølt luft gjennom en rekke kanaler i forskjellige rom i hjemmet. Filtrene rene luften, fjerne støv og skitt som kan forårsake allergener. Sentral luften systemet krever rengjøring en gang et år å holde den i effektiv drift og for å hindre lekkasjer, inkonsekvent temperaturer eller system feil.

Instruksjoner

Slå av strømmen til enheten for overlastbryteren boksen. Trekke ut sikringen eller Vend bryteren strømbryter.

•Fjern ytre dekselet på den eksterne enheten ved unclipping hengslene eller skru ut den med en skrutrekker. Kjøre et vakuum over spoler med en myk børste vedlegg å hindre skade spoler. Fjerne alle ugress eller gress som vokser rundt enheten.

•Skru topp grillen av enheten med en skrutrekker. Fjerne grillen og vifte inni vil vanligvis komme unna med det. Spray innsiden av enheten med vann fra en slangen å fjerne rusk.

•Sett sammen utenfor enheten og olje smøring peker med en olje-pistol. Se i brukerhåndboken for alle smøring poeng.

•Tast sentral aircondition-enhet skapet i huset og unclip avløp pan fra bunnen av maskinen. Du må skru en av klippene til å få tilgang. Løft pan ut, holder den nivå for å hindre søl vann. Avløp kjelen og legg den tilbake på plass.

•Trekk ut filtrene og undersøke dem for smuss. Erstatt skitne filtre med den riktige erstatninger.

•Fjern ventilen dekker fra hvert rom og ren ventilen dekker med et vakuum. Sett inn et rør vakuum i ledningskanalene mens den kjører for å fjerne støv og skitt fra innsiden.