Hvor å feilfri Saltillo flisen fugemasse

February 19

Saltillo flis er en naturlig Søn-bakt flis fra Mexico som har en ujevn overflate og gir en varm gammeldags sjarm til mange hjem. Grout brukes mellom Saltillo fliser kan bli misfarget med alderen og kan være vanskelige å rengjøre. Hvis grout ikke ble lukket eller feil ble beseglet tidligere, kreve det også en profesjonell renere med høytrykks høy temperatur damprensere. Men før du alt problemer og kostnader det er en måte å rense grout av Saltillo rutene som ofte får jobben gjort raskt og rimelig.

Instruksjoner

Hvor å feilfri Saltillo flisen fugemasse

•Mop gulvet med en mild såpe og vann løsning å fjerne all overflaten smuss. Deretter tørke gulvet med vanlig vann for å fjerne alle rester av såpe. La tørke.

•Sett 1 kopp Hydrogenperoksid i en mikrobølgeovn-safe måling kopp og varme den høye i mikrobølgeovnen din, i 3 minutter eller til det koker.

•Bruk en gryteklut (målebegeret blir varmt), hell varmt hydrogenperoksid på grout som trenger rengjøring. Slitasje hansker, vernebriller og en pust-maske.

•Tillat varme hydrogenperoksid suge i grout i 1 minutt og deretter skrubbe hardt med en stiv nylon børste.

•Mop med rent vann og inspisere. Du må gjenta prosessen avhengig av alvorlighetsgraden av flekker (og om grout opprinnelig var forseglet).

Tips og advarsler

  • Det varmere Hydrogenperoksid er når grout, jo bedre. Hvis du har en steam maskin bruker en 50/50 løsning av vann og hydrogenperoksid damp Rengjør din fugemasse.