Hvor å feilfri Rust fra en aluminium kolbe

February 17

En aluminium kolbe er en liten metall beholder eller flaske med en topp, vanligvis skrue-på. Selv om en kolbe vanligvis inneholder alkohol, kan noen drikke settes i en kolbe. Men mange metaller rust når de kommer i kontakt med vann eller fukt. Om flasken ble igjen på et fuktig sted for lenge eller i et veldig fuktig rom, kan rust danne. Det er hjemmelaget og kommersielle rust removers som er effektive i å bli kvitt rustflekker på aluminium.

Instruksjoner

•Scrape av rust stålull eller en skrubbe pad. Bruk litt kraft hvis nødvendig å fjerne de dyptgripende rustflekker. Du kan også først bruke mineralolje til rustflekker. La rust absorbere mineralolje i fem til 20 minutter. Deretter bruker stålull eller skrubbing pad, skrape av rustflekker.

•Soak flasken i en stor bolle eller lagring container fylt med hvit eddik. Plass aluminium kolbe i bollen. La flasken i bollen i 10 til 20 minutter. Snu kolbe slik at begge sider suge eddik og vente. Fjerne kolbe og skrubbe på rustflekker stålull eller scrubbing pad. Tørke ren og tørr kolbe.

•Sprinkle litt bordsalt på rust flekker og klem saften av en lime på salt, antyder EarthEasy.com. Vente to til tre timer. Skrubbe ut av blandingen. Tørk clean.