Hvor å feilfri Rust fra en akryl badekar

July 23

Hvor å feilfri Rust fra en akryl badekar

Akryl badekar er vanligvis laget av akryl ark som er forsterket med glassfiber og deretter vakuum støpt. Akryl badekar er ikke-porøse og har en høy glans, noe som gjør dem til et populært valg for mange huseiere. Hvis badekar ikke er riktig bekymre for, eller hvis det er utsatt for elementene, kan imidlertid akryl kar rust over tid. Det finnes noen måter å riktig feilfri en akryl badekar for å fjerne rust og forhindre repeterte.

Instruksjoner

•Mix lik sammen deler natron og vann for å lage en tykk pasta. Gjelder rust og la den sitte i minst en time. Lim kan også stå på over natten. Skyll godt med vann.

•Lag en blanding av 2 ss. oppvaskmiddel med 1 gallon varmt vann. Gjelde stained området med en skånsom rengjøring svamp. Skyll grundig.

•Bruk en mild slipende renere hvis det er fortsatt rust på badekaret. Slipende rensemidler, som Bon Ami, kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker eller jernvareforretninger. Akryl kan ripe lett, så bruk rengjøringsmidler med forsiktighet og bruke rikelig med vann for å hindre riper. Skyll godt med vann etter rengjøring.

•Rengjør akryl badekaret ukentlig med standard bad renere å holde badekaret rent og hindre eventuelle fremtidige rust.