Hvor å feilfri Rust av saks

April 23

Hvor å feilfri Rust av saks

Et godt par saks er et nyttig verktøy for mange aktiviteter, fra håndverk og sy til kjøkkenet arbeid. Men du må ta riktig vare på saks eller rust kan forstyrre deres nytten. Hvis du har forsømt saks og rust har dukket opp på bladene, kan du fjerne den med noen grunnleggende husholdningsprodukter du sannsynligvis allerede har på kjøkkenet. Ikke bruk vann å feilfri rusten saks, fordi dette kan føre til mer rust.

Instruksjoner

•Åpne saks og sted ettall bladet mot en tabell eller counter toppen. Gni den øvre overflaten av bladet med en fin stålull pute. Du trenger ikke soap-encrusted type, for eksempel S.O.S eller Brillo. Gni i en tett, sirkulær bevegelse å fjerne rust. Bruk mye press etter behov.

•Gjenta trinn 1 for den flate overflaten på hvert blad - og igjen, toppen av bladene. Ikke gni skarpe kanter, som dette kjedelig saksen. Bekkasin stålull puten med saksen når du er ferdig å skjerpe bladene.

•Tørk bladene med en ren bomullsklut for å fjerne alle rust og støv.

•Fyll full-styrke hvit eddik i en plast eller glass bolle og dyppe saksen i det - bare hvis det er tung rust på hengsel. Tørk saksen helt tørr med en feilfri. Ikke bruk eddik hvis det er ingen rust på hengsel. Eddik kan føre til fremtidige rusting, hvis bladet ikke rustfritt stål.

•Spray blader og hengsel med WD-40. Åpne og lukke saksen noen ganger for å distribuere olje, deretter tørke av overflødig med bomullsklut. Dette vil forhindre fremtidige rust.

Hvis du bruker saksen for håndverk eller sy, ikke bruk WD-40 på bladene. Det kan få stoff eller papir du kutt.

•Lagre saksen i et tørt sted å hindre ytterligere rust. Aldri avreise saks utenfor overnatting, selv om de er på en veranda eller dekket området.