Hvor å feilfri røyk skadet teppe

April 14

Det er andre årsaker til røyk skader et teppe foruten en brann i ditt hjem. Kanskje ditt hjem var en gang eid av en røyker eller kanskje naboens hus fanget brann og røyk sivet inn i hjemmet ditt. Lukten kan gjøre bor hjemme ubehagelig og teppe skadet av røyk kan forårsake noen med røyk-baserte allergi å være elendig. Du kan gjøre noen ting på egen hånd å rydde opp røyk-skadet teppe; men er det beste alternativet å ansette en profesjonell.

Instruksjoner

•Dust teppet med baking soda og la det seg ned i fiber for en dag eller to. Deretter grundig vakuum tepper og gjenta om nødvendig. Avhengig av omfanget av skaden, kan dette gjøre susen. Hvis røyk skaden er mer alvorlig, er dette et godt første skritt i renseprosessen.

•Rent eller kjøpe et teppe damprengjøringsutstyr, også kalt en extractor og ren du tepper selv. Følg instruksjonene som følger med damp renere, slik at du bruker kjemikalier laget for produktet du bruker.

•Consider bruker en ozon generator/nøytralisere etter rengjøring din gulvtepper for å redusere røyk lukten. Liker damprensere, de er tilgjengelig for leie eller kjøp.

•Hire en lisensiert profesjonell som røyk skade ved å se i gule sider eller ringer din handelskammer for en anbefaling. Noen selskaper bruker bare miljøvennlige produkter og metoder for å fastsette røyk-skadet teppe.