Hvor å feilfri rennesteinsunge med en løvblåser

March 22

Hvor å feilfri rennesteinsunge med en løvblåser

Absolutt bane av de fleste huseiere er årlig rengjøring av rennesteinen. Enten du har rikelig trær slippe blader på taket eller våren whirlies fra maples tilstopping nedløpsrør, er denne oppgaven en nødvendig. Rengjøring takrenner vil aldri bli en enkel ork, men det kan gå litt raskere ved hjelp av en løvblåser. Løvblåsere kan være elektrisk eller gass drives og brukes til å tvinge luft i rennesteinen å fjerne rusk. Noen modeller er tung, så sikkerhet bør være det primære bekymringen når du bruker en løvblåser for å rengjøre takrenner. Høre hvor å feilfri rennesteinsunge med en løvblåser, i tillegg til å lære noen enkle endringer du kan utføre til løvblåseren å gjøre denne ekkel jobben litt enklere.

Instruksjoner

•Decide hvis du vil endre din løvblåser til rennesteinen fra bakken eller en stige. Hvis du velger å bruke en stige, har en partner for å bidra til å stabilisere stigen klatre. Løvblåsere pleier å være tung og kan kaste brukeren av balanse. Praktisere ekstrem forsiktighet når du bruker en løvblåser på en stige og flytte stigen ofte for å unngå å falle.

•Measure avstanden fra bakken til rennesteinen. Kjøpe den aktuelle lengden på plast slangen å dekke denne avstanden. Central vakuum rør kan finnes på de fleste store jernvareforretninger for en rimelig pris. Den samme delen av butikken vil også gi beslag og buede stykker for å opprette en krok på slutten av filtypen til nå inne i rennesteinen.

•Skjære rør med baufil kuttet ting om nødvendig og påføre slutten til leaf blower munnstykke med duct tape. På den andre enden av røret, sikkert feste buet innredning med duct tape også.

•Velg en dag når fleste rusk i rennesteinen er tørr. Bruk beskyttende briller å beskytte mot flygende rusk.

•Strekk slangen opp og koble buet slutten i rennesteinen. Kontroller at slutten peker ned i rennesteinen. Starte løvblåseren og fjern rennesteinen med tvungen luft. Avfall skal fly overalt, men det vil ikke bo i rennesteinen for veldig lenge under kraften i luften.

•Gå plasseres brikken å rengjøre etterfølgende avsnittene i rennesteinen. Flytte til nedløpsrør og Fjern alle partikler med en rørlegger 's slange.