Hvor å feilfri Rainbow vakuum

December 26

Rainbow vakuum er basert på prinsippet om at våt støv kan ikke fly tilbake til miljøet. den bruker en vann filtreringssystem trekker i og våt skitt og partikler for å hindre dem fra å rømme. Støvsugerne har også en to-trinns kontroll, verktøy og vedlegg, datamaskinen kontrollpanelet, rustfritt stål tryllestav, justerbar høyde dyse og en sterk motor. Rengjør regnbuen støvsuger regelmessig for å holde vann filtreringssystem fungerer effektivt, og å fjerne mineraler eller skalere fra de innvendige overflatene.

Instruksjoner

Slå av og koble regnbuen støvsuger.

•Åpne det øvre lokket og heis ut vannbeholderen. Tømme ut alle vann fra tanken.

•Vaskestasjonen tømmes interiøret vannbeholderen med varmt såpevann vann og børste børste. Skyll grundig og bruk et håndkle til å tørke helt.

•Løsne "Separatoren," som ser ut som en liten lue ligger under vannbeholderen. Bruk en skiftenøkkel om nødvendig å løsne mutteren som inneholder skilletegn i stedet. Rengjør skilletegnet med en ren klut og vann. Tørre med et håndkle og tilbake til støvsugeren umiddelbart etter ren og tørr. Skru mutteren fast.

•Fjern børster og møbeltrekk verktøyet av vakuum base og vask med varmt såpevann vann. Skyll godt og sett den til side til luften tørr. Tilbake til vakuum når helt tørt.

•Fjern bakpanelet ved å skyve opp to låsene på undersiden av panelet. Løft opp og ut fjerne. Løft ut HEPA nøytralisere og satt i en vask med ovale åpne møtte opp. Fyll med kaldt vann inntil vannet utslipp ut av åpningsspillet og fortsette å fylle med kaldt vann i 1 minutt. Snu nøytralisere og la vannet renne. Gjenta til Nei skitt kommer ut når vannet dreneres.

• Rist neutralizer godt og erstatte i støvsugeren. Sette vakuum på kanten av et håndkle med ventil døren overfor håndkle. Plasser "Luftmengde Adapter" på forsiden av vakuum og kjøre vakuum i 30 minutter for å tørke neutralizer.