Hvor å feilfri pulveraktig mugg eller mugg på kjøkkenet bak kjøleskapet & komfyren

December 8

Hvor å feilfri pulveraktig mugg eller mugg på kjøkkenet bak kjøleskapet & komfyren

Pulveraktig mugg og mold er sopp familiemedlemmer. Disse sopp krever mangel på vind og plutselig luft bevegelse for å vokse og trives. Hvor skjermet bak kjøkkenapparater som kjøleskap og komfyr skape et sted for pulveraktig mugg og mugg å utvikle seg. Disse levende organismer begynne som mold og mugg sporer før gjengivelse som pulveraktig mugg og mugg etter fôring på organiske materialer som tregulv eller bakgrunnsbilde.

Instruksjoner

•Trekk din ovn og kjøleskap fra stikkontakter og flytte dem fra veggen. Vakuum gulvet og veggen bak kjøleskapet fjerne pulveraktig mugg og mugg. Bruk møbeltrekk vedlegget vakuum av baksiden av apparater.

•Kast vakuum bag umiddelbart etter støvsuging. Spray møbeltrekk vedlegget og i vakuum med desinfiserende spray for å forhindre mugg og mugg sporer fra vokse der.

•Bruk gummihansker å beskytte huden mot irritasjon og huden tørker rengjøringsmidler.

•Prepare to bøtter for å drepe og rydde opp pulveraktig mugg og mugg. Hell 1 gallon varmtvann i hver, deretter legge 3/4 kopp blekemiddel til en bøtte og 2 ss. oppvaskmiddel til den andre. Bruk parabolen rengjøringsmiddel for tre flater og den bleike løsningen for alle andre mold og mugg-berørte overflater.

•Våt en ren klut i mold og mugg drepe løsning. Tørke ned alle overflater av pulveraktig mugg og mugg. Skyll din rengjøringsklut ofte eller endre til en ren klut som mold og mugg overføring fra overflater til din klut.

•Rinse av overflaten med en fuktig klut og tørk med en annen ren klut. Aktivere en avfukteren på kjøkkenet til hjelp i tørking prosessen. Tillate overflater som du renset til luft tørke over natten.

•Spray vegger, gulv og ryggen kjøleskap og komfyr med en desinfiserende spray. Tillate spray tørke i 20 minutter. Skyver apparater på plass og koble dem.