Hvor å feilfri Presto varme parabolen

November 8

Presto varme retten er en liten elektrisk oppvarming, som ligner en liten vifte, et skrivebord eller bord. Varme parabolen er utformet for å avgi varme i nærheten der det er rettet, gjør den perfekt størrelse ovnen å varme et bestemt område, ikke et helt rom. Presto varme parabolen kommer med en ganske dyr prislapp, krever enheten være stelt riktig å få mest mulig ut av det. Enheten kan rengjøres med noen billige elementer som er mest sannsynlig allerede i hjemmet ditt.

Instruksjoner

•Trekk enheten, vente til det er kult å ta før rengjøring. Dette er den sikreste og enkleste måten å rengjøre Presto varme parabolen.

•Tørk av utsiden av varme parabolen med en tørr klut, hvor de støv vanligvis akkumuleres. For tøffe tak, fukt kluten med vann, og Fortsett å tørke varme parabolen.

•Blow en kan av luft inn på innsiden av varme fatet, der bladene på viften er plassert. Dette vil fjerne alle støv eller oppbygging som er på knivene, uten at du må demontere enhetens casing.

•Moisten en bomull swab å komme mellom sprekk casing og andre små fixtures av varme parabolen.

•Plugg varmen rett tilbake i etter det har helt tørket. Det er nå klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Husk å rengjøre varme rett i begynnelsen av hver sesong, og igjen på slutten av hver sesong å holde varmen parabolen i sin beste stand. Dette vil også fjerne lukten av brennende støv som er noen ganger forbundet med den første bruken av sesongen, når buildup ikke er fjernet før bruk.