Hvor å feilfri plexiglass på rammer

November 27

Hvor å feilfri plexiglass på rammer

Pleksiglass er en god erstatning for glass bilderammer. Det bryter ikke så lett som vanlig glass, og hvis den gjør det, det knuse ikke til små og skadelig. Pleksiglass er også mye lettere, har en lignende utseende og omsorg er omtrent det samme som det er med tradisjonelle glass. Den vanligste feilen folk gjør når de har et stykke plexiglass dekker sine kunstverk bruker imidlertid feil renere og teknikk. Uønsket renere kan skade pleksiglass og bruk av feil type rengjøringsklut kan ripe belegget.

Instruksjoner

•Tørk bort mesteparten av støvet med en antistatisk klut eller en myk, fuktig klut. Starter fra øverst og flytte kluten nedover i en rett linje. Gjenta, til det hele stykket har blitt tørket. Plexiglass kan ikke tørkes som andre møbler, fordi det er svært statisk og vil tiltrekke mer støv med standard støvtørking produkter.

•Spray en myk, ren klut med uten ammoniakk glass renere eller plexiglass renere. Det er viktig at det er ingen ammoniakk i renere, som det vil spise bort på pleksiglass og skade den over tid. Hvis en uten ammoniakk renere ikke kan nås, anbefaler Housekeeping kanalen blande en løsning av 1-ts mild oppvaskmiddel per 1-pint av vann.

•Tørk Plexiglas med kluten, med små sirkulære bevegelser. Være mild, uten å bruke mye press. Spray kluten igjen, hvis nødvendig. Gjenta denne prosessen til plexiglass er ren. Aldri spray plexiglass selv med støvsugeren væsken kan sive inn i kantene på rammen og forårsake mold eller mugg skjemaet.

•Dry plexiglass, rubbing den med en ren, tørr klut, inntil det er ingen gjenværende renere på overflaten.

•Repair mindre riper med plexiglass-spesifikke scratch remover eller polsk. Følg instruksjonene på beholderen; Bruk en liten mengde løsning til en klut som sakte buff av plexiglass.