Hvor å feilfri Plexiglas med hjemme produkter

June 14

Pleksiglass er ikke glass på alle men en type plast. Plexiglass kan være riper enklere enn virkelige glass. De fleste glass rengjøringsmidler skjolder på pleksiglass og anbefales ikke for den. Det er produkter spesielt formulert for rengjøring plexiglass, men hvis du ikke har en av disse produktene hendig kan du fortsatt rense din Plexiglas med ting du har rundt huset.

Instruksjoner

•Få kluten å hindre riper. Du kan bruke en frotté eller ost klut for best resultat, men du kan også bruke en myk klut som du har rundt huset. Ikke bruk papirhåndklær som de vil forårsake riper. Bruke noe som har en grov det kan ripe plexiglass, og det er derfor det er viktig bruk en myk bomull eller frotté.

•Fjern støvet. Blåse støv eller skitt av, eller bruk en med bare vann å prøve å flyte støvet av. Ikke prøv å vaske støv, bare børste den av med en våt klut være forsiktig å ikke lage riper i plexiglass.

•Bruk oppvaskmiddel og vann å feilfri skitt av. Bland såpe og vann og bruke klut til å rense. Du kan også prøve andre flytende såper, men pass på at du aldri bruker noe med ammoniakk i den. Ammoniakk kan forårsake plexiglass blir uklar eller vanskelig å se gjennom. Windex angir det er trygt å oss på plexiglass. Noen folk også foreslå møbler polsk og en klut.

Tips og advarsler

  • Aldri bruk ammoniakk eller produkter med ammoniakk til å rengjøre plexiglass.