Hvor å feilfri Plexiglas med appelsin olje

June 7

Når det gjelder rengjøring hus, vil økonomisk, effektiv og miljøvennlig løsning. Det gjør ikke vondt hvis som løsning tilfeldigvis lukter friskt også. Flere selskaper bruker oransje olje i deres rensning løsninger for alle disse grunner. Oransje olje har den ekstra fordelen av å være spesielt tøft på fett, skitt og flekker. Fortynne oransje olje til å gjøre en hjemmelaget renere på materialer som glass eller plexiglass, eller ta et produkt som inneholder oransje olje som sitt viktigste ingrediensen.

Instruksjoner

•Mix lik mengder varmtvann og konsentrert oransje olje i en sprayflaske, hvis du er blande din egen rengjøringsmiddel. Varmt vann er en nødvendighet her; oljen vil ikke blandes med kaldt eller lunkent vann. Riste blanding opp i en sprayflaske, og test det på et lite område av teller eller kokeapparat toppen blandingen spray lett og ikke klebrige.

•Spray oransje olje blanding eller en appelsin olje rengjøringsmiddel på plexiglass. Spray olje jevnt over plexiglass slik at produktet dekker overflaten i et selv strøk.

•Bruk klut til å tørke oransje oljen vekk helt for å rengjøre plexiglass. Gni i en sirkelbevegelse å spre olje og rengjøre og gni kluten opp og ned for å fjerne den.

•Sett-oransje olje eller rengjøringsmiddel sta fett eller flekker, og gjenta etter behov. Tillat ikke ren oransje olje å sitte på plexiglass i lengre tid, som det vil bli klissete og bli en del av problemet.

Tips og advarsler

  • Produkter med oransje og sitron olje brukes også til å rense og beskytte tre.
  • Oransje olje kan bli prioritert og tiltrekke insekter hvis den har forlatt sitter for lenge.