Hvor å feilfri pels strøk hjemme

April 12

Hvor å feilfri pels strøk hjemme

En vakker pels er dyrt, men dekadent garderobe investeringer som krever en presis og grundig rengjøring diett gjenopprette skitne, fettete eller våt pelsverk. En profesjonell furrier bruker en kombinasjon av sagmugg og rensing spesialagenter å feilfri din mink, sobel eller fox pels. For pels strøk samlere som vil rense deres frakker hjemme, kan du følge fremgangsmåten ligner hvordan eksperter å bli kvitt en skitnet pels smuss uten å skade plagget.

Instruksjoner

•Spot Rengjør våt pels strøk å fjerne alle fuktighet. En pels strøk kan bli våt etter eksponering for snø eller regn. Etter seg, riste den strøk for å fjerne vannet. DAB overflødig vann med en ren bomullsklut. Ikke gni pels å kvitte seg med vannet; pels skinn bli ekstremt skjøre når våt og kan rive. La frakken tørr i et kjølig og godt ventilert område over natten.

•Fargeringer din pels strøk med fingrene til å identifisere tilsmusset. Etter grer gjennom pelsen, henge den på en tre kleshenger slik at du kan identifisere alle tilsølt eller våt områder på pelsen. Bruke en Trehenger i stedet for en wire kleshenger for å opprettholde formen på pelsen.

•Dekk et stort bord med søppelsekker. Når i pels har tørket helt, plassere pelsen på toppen av søppel pose dekket tabellen.

•Finn tørr skitt og fett flekker på pelsen. Plass et lommetørkle over munnen for å hindre eventuelle inntak av sagmugg partikler. Plasser hansker på fingrene før spre sagmugg lett på tilsmusset. La sagmugg forblir på flekker for maksimalt to timer.

•Plasser støvsugeren på det laveste innstillingen. Beite toppen av pelsen med slange vedlegg fjerne sagmugg og skitt eller olje flekker.

•Ta pels strøk en profesjonell for reparere hvis noen flekker eller lukt.