Hvor å feilfri peis med en aluminium kan

September 10

Hvor å feilfri peis med en aluminium kan

Rengjøring peis er en skremmende oppgave, men det er nødvendig for at ildstedet være trygt å bruke. Kreosot samler langs skorstein veggene når tre er brent. Denne kreosot er ekstremt brannfarlig og må fjernes regelmessig. Legge aluminiumsbokser til brann bidrar til å fjerne noen av kreosot. Kreosot er løsnet av kjemikalier i kan og faller til bunnen av peisen, hvor det kan bli blåst opp. Aluminium bokser bare kontrollere kreosot. Grundig er fortsatt behov.

Instruksjoner

•Build en liten, sterk brann i din peis. Start med kindling i bunnen og bygge et telt rundt med små pinner. Lyse kindling i midten, og når de små pinner er i brann, legge større biter av tre. Flytte til neste trinn når tre brenner også.

•Legg flere aluminium soda bokser til brann. Legge til en hver gang du brenne en brann som forebyggende eller legge samtidig hvis kreosot har begynt å opparbeide.

•Continue legge til tre til brann å holde det varmt nok for aluminium bokser for å brenne. Holde brannen i live til aluminium bokser har brent som mulig.