Hvor å feilfri & pakken Leaf salat for fersk markedet

August 9

Hvor å feilfri & pakken Leaf salat for fersk markedet

Riktig rengjøring og lagring av leaf salat er viktig å holde den frisk og klar for markedet. Vaske salaten vil holde det rent av skitt og rusk som ville gjøre bladene unappealing, og fjerne bakterier som kan gjøre deg syk. For å forberede din blad salat frisk markedet, finnes det noen skritt du kan ta å rengjøre og oppbevare det slik at det vil være akkurat som fersk på markedet som dagen det ble høstet.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes hendene grundig med varmt vann og såpe. Det første trinnet i å fjerne skitt og bakterier fra ferske grønnsaker er å sikre du har også fjernet dem fra dine egne hender. En ren par hender er avgjørende for utarbeidelse av din leaf salat.

•Vaskestasjonen tømmes salat blader av skylle dem under rennende vann. Forsiktig gni dem rene med hendene. Hvis dette ikke kvitt rusk, plassere salat i en bolle med kaldt vann og la det sitte før skitt synker til bunnen av bollen.

•Dry salat helt med papirhåndklær. Kontroller at hver brikke er tørr fordi overskytende vann kan forårsake bakteriene vokse på salaten, som kan gjøre spise salaten like farlig som om du hadde aldri vasket det til å begynne med. Klapp leaf salat tørr, men være mild nok ikke å skade den.

•Lagre leaf salat. Den beste måten å gjøre dette er ved å plassere de ren, tørr salatblad i sealable poser. Kontroller at posene er lufttette, ellers luft kan komme inn poser og forårsake salaten å vil. for tidlig. Salaten blir nå klar til å sendes til frisk markedet, men det kan også bo frisk i lufttette poser i ca fire dager.

Tips og advarsler

  • Hvis du rengjør salat i en bolle med kaldt vann, kan du legge to spiseskjeer med salt vann for å fjerne bakterier.
  • Ikke bruk blekemiddel eller noen andre kjemiske for å rengjøre bakterier fra salat.
  • Lagre ikke salat epler eller bananer; de slipper etylen gass som vil føre til salat å vil. raskere.