Hvor å feilfri organisk en madrass

October 11

Hvor å feilfri organisk en madrass

Ingen liker å sove på en skitne, snusket eller stinkende madrass. Du bruker mye tid hver kveld liggende på madrassen, noen ganger med bildesiden ned, det er derfor å holde det rent og hygienisk er så viktig. Men kan du ikke alltid vil bruke sterke kjemikalier eller slipende rengjøringsprodukter hjemme. Du kan organisk og trygt rengjøre madrassen hjemme.

Instruksjoner

•Strip arkene og tepper av din madrass og vakuum med slange vedlegg for å fjerne overflaten smuss eller rusk. Kontroller at vakuum langs sømmer og på begge sider av madrassen.

•Coat madrassen med baking soda og deretter feie det.

•Legg ca 5 kopper vann til en bøtte. Opprette din rengjøringsmiddel ved å legge til flere dråper til organisk vaskemiddel. Lese etiketten for å få en nøyaktig verdi. Noen organiske vaskemidler selges i konsentrert skjemaer å redusere plastavfall. Konsentrert vaskemidler kan brukes mer sparsomt.

•Rengjør hele madrassen med organisk rensning løsning og en klut eller skrubbing pad. Ikke mette noen del av madrassen. Dette kan forårsake problemer som mugg, mugg og en generell muggen lukt. Bruke en minimal mengde rengjøringsmiddel, men husk å scrub alle flater av madrassen for en mer grundig rent.

•Tillat madrassen tørke helt før sengen. Vend madrassen regelmessig for å tørke raskere og redusere sjansene for en muggen lukt. Slik at madrassen tørke i solen vil fremskynde prosessen.