Hvor å feilfri oppbevaring av mat

January 4

Hvor å feilfri oppbevaring av mat

For sikkerhet må du rense din mat lagercontainere mellom å holde dem trygge. Rengjøring mat lagercontainere fjerner bakterier og andre forurensninger som kan gjøre deg syk. For å rengjøre lagercontainere riktig, må du vite hva rensemidler og verktøy å bruke; ved hjelp av feil verktøy for å rydde din mat lagercontainere kan skade dem. Noen beholdere er oppvaskmaskin, men hvis du ikke er sikker på at din beholdere er trygge å bruke i oppvaskmaskin, vaske dem for hånd.

Instruksjoner

•Rinse din mat lagercontainere i kaldt vann for å fjerne løse mat og rusk.

•Plasser din dishpan i vasken. Fylle fatet pannen med varmt vann. Legg til 1 kopp destillert hvit eddik til din dishpan. Satte gummihansker og vil blandes i vann og eddik.

•Submerge din mat lagercontainere i dishpan. Tillate dem å suge i eddik blandingen i ca 20-30 minutter å fjerne flekker, lukt og fet rester.

•Fjern din mat lagercontainere fra dishpan. Legg noen dråper oppvaskvann såpe til din svamp og vask din mat lagercontainere i varmt vann.

•Rinse din mat lagercontainere i kaldt vann. Tillate dem å luften tørr på et rent håndkle eller rett rack.

Tips og advarsler

  • Som et alternativ til eddik, Bruk blekemiddel for å rengjøre beholdere av plast og andre blekemiddel-safe beholdere. Beholderen fylles med varmt vann, Legg 1 ss. blekemiddel for hver kopp vann det tar for å fylle beholderen. Tillate beholderen til å suge i ca 20-30 minutter. Tomme beholderen, vaske det med såpevann, og skyll den under kaldt vann fjerne såpe og bleke rester.